Om os

Frederik HestbechI 1895 grundlagde Fredrik Hestbech, grossist firmaet A/S Hestbech, med hovedsæde i Løgstør. Senere flyttede firmaet sit domicil til Nørresundby, og oprettede filialer i Viborg og Odense.

F. Hestbech & Co. har i en årrække leveret til en lang række private og offentlige virksomheder, primært med fokus på emballageløsninger af høj kvalitet til industri og detailmarkedet. F. Hestbech og Co. leverede ligeledes kontorartikler samt kontormøbler. 

Den 1. april 1997 udbrød der brand på fabrikken i Nørresundby. Branden varede i 2 uger og efterlod kun aske.

undefined 

Efter branden gik man i gang med at bygge en ny fabrik op, som senere blev kåret for dens arkitektur.

Den 1. november 2004 skiftede Hestbech A/S navn til Boxen Emballage A/S, da selskabet valgte at frasælge sine handelsaktiviteter. Tilbage er produktionen af bølgepap- og specialemballage, som i dag er Boxen 's forretningsgrundlag.

Den 1-12-2005 flyttede Boxen ind i sin nybyggede fabrik på 3.000 m2. Fabrikken er indrettet til at optimere Boxen 's produktion og logistik, således at Boxen i dag, og i fremtiden vil være en konkurrencedygtig leverandør af bølgepap- og specialemballage. 

Et generationsskifte har længe ligget og ventet på sig, og d. 01-01-2008 blev selskabets bølgepapaktiviteter udskilt i et af Christian Rune Hørgren Jørgensen 100% ejet selskab: Boxen Emballage A/S.

I dagundefined

Hos Boxen Emballage A/S arbejder vi fra 07.00 til 23.30 om aftenen, fordelt på 2 hold.Vi har en stabil medarbejderstab og beskæftiger i dag 12 mand i produktionen, fordelt på lige så mange maskiner.

Har du lyst til at se vores produktion, er du velkommen til at kigge forbi.